Hjemmelaget Keytar

Hei bloggen! Sommeren 2016 kjøpte jeg meg et nytt usb-keyboard da det gamle var godt slitt i lakken og jeg var irritert over kun 49 tangenter på det. Jeg lagde like så godt en keytar ut av det gamle keyboardet.bilde-fra-27-09-2016-kl-21-52Jeg tok en gammel kassegitar som hadde sett sine bedre dager. Den hadde bøyd hals, defekte stemmeskruer og var ikke mer verdt en strengene som var på den. Jeg demonterte (les; knuste i bakken med vilje) og skrudde/fuget halsen på keyboardet. Jeg turte ikke skru inn så langt, da jeg ikke hadde kjennskap til det elektriske inni keyboardet. Etter jeg hadde skrudd og fuget i flere dager for å få den glatt lakkerte jeg med klar bengalakk over hele utenom knapper og tangenter.

Jeg monterte to stykk «pepperkakelys» i hvitt og farger for bilde-fra-27-09-2016-kl-21-51-3litt glam og show-effekt. For å drive to stykk USB-keyboards må jeg ha en USB-hub med tilgang til 220v. Den kjøpte jeg billig på Ebay Dette fungere helt fint. Jeg har også kjøpt 5×2 meter USB-kabel med forsterker og har orginalkabel på 3 meter – så jeg har 13 meter med kabler. Kan gå fritt rundt på en gjennomsnittlig stor scene med det.

bilde-fra-27-09-2016-kl-21-51-2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *