Onsdag er øvelse – St. Omen

Hei bloggen! I dag var det onsdag og da har jeg fast øvelse med bandet St.Omen.

FørstSt. Omen stack leverte Kenneth (gitar) og jeg en parafintønne som skal bli tromme til Ole Martin (trommer). Bilder og tekst til denne trommen kommer senere! Vi kjørte så til øvelse. Joachim (bass) måtte jobbe i dag, så vi ble uten bass.

Da vi skulle rigge opp så fant jeg ut at min midikontroll på MacBook Air bare spilte i mono og ikke i poly-lyd. Og dette gjaldt alle midi-lyder jeg prøvde meg på. Dette ble veldig frustrende og jeg bannet ganske mye. Jeg Chill øvelsebrukte over halve øvelsen på å prøve å finne feilen på midikontrollen, men ble ikke klok. Det endte med at jeg bare hørte på og ga innspill. Nå i ettertid så prøver jeg å re-installere OSx men det gikk ikke. Så jeg har nå slettet harddisken og skal legge inn programmer på nytt.

Det er i slike tilfeller jeg er glad for at jeg kjøper alt (ikke piratkopi) og at jeg har orden i sysakene. Programmene er da lette å installere igjen. Til slutt legger jeg til en snap som jeg laget da jeg kjedet meg når de andre øvde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *