Bryllupsmusiker og oppstabling av prosjekt

Hei bloggen! For en helg eller to siden spilte jeg i et bryllup. Det er også et annet prosjekt som nå stables på bena. På bryllupet brukte jeg MainStage og programerte så min skjerm hadde et bryllups-tema. Jeg brukte en pianolyd (Yamaha flygel) og elektrisk piano (Wurlitzer) sammen. Denne komboen lærte jeg på en youtube-video og syntes lyden passet meget godt til bryllupssangene. Forøvrig spilte jeg bare på sermonien sammen med en på gitar og en på sang. Det var halvaukistsk. Vi spilte «Fly Me To The Moon», «What A Wonderful World» og «Don’t Stop Beliving».

 

bryllupstema

Jeg holder også på å stable et prosjekt på bena med en annen musiker jeg ikke har jobbet med før. Jeg har stor tro på at prosjektet vil gi positive erfaringer for oss begge. Jeg gleder meg… Som vanlig vil jeg ikke røpe mer – mest for å holde deg på pinebenken – mindre fordi det ikke er 100% fastslått enda.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *