Øvelse gjør mester

Hei bloggen! I dag så øvde jeg litt hjemme på en helt vanlig fredagskveld. Øvelse gjør mester!HjemmeøvingJeg øver ofte og endelig tenkte jeg å kanskje blogge litt om det. Jeg tok noen bilder i det jeg satte opp utstyret da kona og jeg har ryddet «hobbyrommet». Jeg har fått tildelt plass i det ene hjørnet, men tenker kanskje litt på at det blir trangt om vi får inn en sofa. Vi får se hva som skjer videre, jeg øver uansett.

Må også si at jeg er megafornøyd med nytt liveprogram som jeg nå også bruker når jeg øver. MainStage er kjempeartig å programmere og øve med – du har så mange muligheter både med lydvalg og design! Jeg lurer litt på om jeg skal blogge litt og reklamere for det en dag. Ser også at det er ingen norske instruksjoner på bruk av programmet. Jeg satt å så på youtube videoer og knotet meg frem den første dagen jeg fikk det – og det var positivt. Jeg ble hekta, avhening, my cup of tea osv..

MainStage studioHer er et skjermbilde av hvordan jeg har satt opp min MainStage med knapper, layout og lyder. Knappene har jeg programmert til å matche USB-keyboardet mitt (M-audio Oxygen 61). Helt genialt om jeg få si det selv!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *