Idè og planleggingsmøte for nytt konsept

Hei bloggen! (<– Henrik Classon som ville at det skulle starte slik)

I kveld var jeg på møte hvor Henrik Classon og jeg planlegger et nytt konsept med bandet St. Omen. Jeg vil ikke avsløre enda hva det går ut på og hvordan det skal gjøres, men det kommer mer informasjon etterhvert. Vi avtale å sette oss ned på Starbucks i Drammen. Der ble vi sittende å redigere og komme opp med en passende tekst samt bilde til dette nye konseptet.

VStarbucks kaffei drakk en kaffe hver mens vi snakket med manager Ane på Facebook Messenger. Hun ble overlykkelig av hva det lille møte klarte å produsere og vi er sikre på at det er dette vi skal satse på videre. Nå gleder vi oss bare til å bli ferdige i studio så vi får ferdig to singler til bandet! Da skal vi øke konsertfrekvensen kraftig.

Under ser dere en screenshot av manager Ane fra XenaCom sin reaksjon når vi viser frem tekst og bilde. Har dessverre sladdet både bilde og tekst for at øke spenningsmomentet til avsløringen senere..

6

1 kommentar til «Idè og planleggingsmøte for nytt konsept»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *